D'Entoni: Ne znam kako čuvati Hardena

Trener Hjustona Majk D'Entoni zapitao se nakon ubedljive pobede nad Jutom kako uopšte zaustaviti Džejmsa Hardena.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.04.2018.

11:20

D'Entoni: Ne znam kako čuvati Hardena
Foto: Getty images

Harden je postigao 41 poen uz osam skokova i sedam asistencija, pogodio je sedam trojki iz 11 pokušaja i šutirao slobodna 10/11.

On je samo nastavio sa blistavim partijama protiv Jute kojoj je u novembru ubacio 56 poena, a ove sezone prosečno daje 34,3.

"On je poseban igrač, šta radi sa "step-bekovima", ubacuje trojke, a kad ga faulirate pogađa slobodna. On je izuzetno pametan. Njihova odbrana je dobra, njihova odbrana je odlična, ali Džejms je Džejms. Kako njega uopšte čuvati", rekao je D'Entoni.

Rokitsi su lako nadigrali Džez 110:96 i poveli 1-0 u polufinalu Zapada plej-ofa NBA lige.

Drugi meč je na programu u četvrtak ujutru, takođe u Hjustonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: