Oladipo: Treneru, kad je trening?

Košarkaši Indijane ispali su iz doigravanja porazom od Klivlenda u sedmoj utakmici prve runde, a Viktor Oladipo nije gubio vreme posle meča.

Izvor: LN

Ponedeljak, 30.04.2018.

10:07

Oladipo: Treneru, kad je trening?
Photo by Andy Lyons/Getty Images

On je, samo šesnaest minuta posle poraza, poslao poruku svom privatnom treneru i upitao ga kada počinju sa treninzima.

Oladipo, koji je meč završio sa 30 poena, 12 skokova i šest asistencija, nadovezao se porukom: "Spreman sam da podignem igru na viši nivo".

Sliku je, na svom Instagram profilu, objavio pomenuti personalni trener David Aleksander, kome je zasluge za svoj napredak već pripisivao bivši član Orlanda i Oklahome.

Oladipo je vodeći u trci za igrača koji je najviše napredovao, jer ove sezone je prosečno beležio 23.1 poen (+7.2 u odnosu na prošlu sezonu), 5.2 skokova (+0.9) i 4.3 asistencije (+2.6).

"Ne mogu ovo da izmislim. Pogledajte vreme poruke, on se verovatno još nije ni istuširao, posle najvažnije utakmice u svojoj mladoj karijeri, a već razmišlja o tome kada će ponovo da radi. Mladi sportisti pratite ovaj primer. Viktore šaljem ti avion, počinjemo večeras", rekao je David Aleksander na svom instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: