Ker poručio Manuu: Podsećaš me na Federera, ako voliš – nastavi da igraš

Košarkaši Golden Stejta sa 4-1 eliminisali su San Antonio u prvoj rundi plej-ofa, u utakmici koja je možda bila poslednja za Manua Đinobilija.

Izvor: LN

Sreda, 25.04.2018.

11:47

Ker poručio Manuu: Podsećaš me na Federera, ako voliš – nastavi da igraš
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Voriorsi će se u narednoj rundi sastati sa Nju Orleans Pelikansima predvođenim Entonijem Dejvisom.

Emotivni razgovor posle meča imali su Manu Đinobili i trener Golden Stejta Stiv Ker koji su 2002/03, poslednje Kerove igračke sezone, bili saigrači u Sparsima.

"Nadam se da ćeš nastaviti da igraš, stvarno se nadam. Samo nastavi, što da ne? Znaš šta, ove godine smo upoznali Rodžera Federera u Kini i pitao sam ga zašto još uvek igra, a on je rekao: 'Zato što volim'. Ako to voliš, onda nastavi da igraš, šta te briga? Inače, podsećaš me na njega", poručio je Ker argentinskom igraču, na šta mu je Manu odgovorio "Pričaćemo uskoro".

Đinobili je četvorostruki osvajač šampionskog prstena, ovo mu je šesnaesta sezona u ligi, a dva puta je bio ol-star, dok je jednom proglašen za najboljeg šestog igrača godine.

"Sparsi su šampionska organizacija i oni su odraz svoga trenera. Svi razmišljamo o njemu. Pop ako ovo gledaš znaj da te volimo, naš ceo tim i stručni štab svaki dan misle o tebi, i tvoj tim je bio odraz tebe večeras, borili su se ceo meč i čestitam im", rekao je Ker na konferenciji za štampu.

Već neko vreme se spekuliše o tome da li će se Đinobili vraćati košarci i sledeće sezone, a kako prenosi novinar Dejvid Oldridž, Manuu će biti potrebno mesec ili dva da odluči da li je završio i da on nije neko ko odluke donosi brzopleto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: