Nadal o treniranju Đokovića: Novak je kao Barsa ili Real, ali...

Toni Nadal, nekadašnji trener Rafaela Nadala, pričao je za "La Vanguardia" o mogućem treniranju Novaka Đokovića.

Izvor: PT

Utorak, 24.04.2018.

17:50

Nadal o treniranju Đokovića: Novak je kao Barsa ili Real, ali...
(Photo by Matthew Stockman/Getty Images)

Toni, koji je jedan od najzaslužnijih zašto je Rafa postao jedan od najboljih u istoriji tenisa, rekao je da će se to neće desiti, ali i da je teško reći Novaku ne.

Na pitanje šta bi uradio ako bi Novak pitao da mu bude trener, Toni je rekao: "To se neće desiti", a potom je i nastavio:

"Ali, teško je reći Novaku ne. On je broj jedan... Ako je obrazovana osoba i kada se ne bi takmičio protiv mog sestrića, bio bih oduševljen da ga pratim na turnirama".

Dobro je poznato koliko Toni Nadal poštuje srpskog tenisera, pošto je u više navrata spominjao kako je Nadalu najteže bilo da igra protiv Novaka, a ne Federera ili Marija.

"U svakom slučaju, trenirati Novaka Đokovića vam je kao da trenirate Barselonu ili Real Madrid", kazao je Toni.

Toni je Rafu trenirao od početka njegove karijere i uz njegovu pomoć "Bik sa Maljorke" osvojio je 15 Grend slemova i još mnogo drugih turnira i nagrada. Povukao se na kraju 2017. godine i sada ulogu trenera ima Karlos Moja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: