Da li je ovo Vejdova poslednja sezona?

Američki košarkaš Dvejn Vejd bio je najbolji akter u pobedi svoje ekipe protiv Filadelfije i osvrnuo se na to da li će se vratiti košarci i sledeće sezone.

Izvor: LN

Utorak, 17.04.2018.

17:54

Da li je ovo Vejdova poslednja sezona?
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Majami je izjednačio na 1-1 u seriji na leđima nevrovatnog Vejda (28 poena), a bek Hita nije imao problem sa kolenima ili umorom.

"Svi misle da ako odlučite da se penzionišete, to je jer niste mogli više da igrate, ali to ne mora uvek da bude tako", rekao je Vejd.

Vejd je izjavio da će tek nakon završetka sezone da odluči da li će se penzionisati ili vratiti u Majami na još jednu sezonu.

"Sve što ću da uradim je da malo razmislim o celoj situaciji. Potrebno mi je vreme da razmislim i da sagledam sve iz svakog ugla, da vidim koja je najbolja opcija za mene. To sadrži dosta različitih stvari koje mogu da se dese", jasan je Vejd.

Tridesetšestogodišnji Amerikanac je skoro celu karijeru proveo u Majamiju, da bi kratku pauzu napravio samo prošle, i početkom ove sezone, kada je nosio dresove Bulsa i Kavsa.

"Neko kao Vins Karter može da igra gde god želi. Svake godine, on je u drugoj ekipi. Ja ne mogu da skakućem sa mesta na mesto, tako da to sve čini malo težim", zaključio je 'Fleš'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: