Čanak: Partizan ima obavezu da napada trofeje

Trener Partizana Nenad Čanak uoči starta Superlige Srbije rekao je da njegova ekipa ima obavezu da napada trofeje i da su se pripremali za to.

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

14:15

Čanak: Partizan ima obavezu da napada trofeje
StarSport

“Pridružujem se čestitkama ekipama u Superligi Srbije. Početak u aprilu, totalno specifično, pogotovo gledajući formu i istrpšenost. Zvezda najviše istrošena i umorna, dok smo mi, Mega i ostali odmarali više od mesec dana”, rekao je Čanak.

Crno-beli u četvrtak od 18 časova igraju protiv Vojvodine.

"Ova liga ima jednog evroligaša i svakako zaslužuje da ima daleko veće poštovanje, status i kredibilitet. Zvuči kao fraza, ali Partizan uvek ima obavezu da napada trofeje, koje god takmičenje da je u pitanju. A tako smo se i spremali ovoga puta, za titulu. Prošle sezone liga nije završena onako kako smo želeli, i želim da moji igrači od prvog meča pokažu da to žele da promene i da im je stalo".

Trener crno-belih ističe specifičnost novog pojačanja u odnosu na ostale igrače kojima Partizan raspolaže poziciji centra.

"Brajma je sinoć prvi put trenirao, drugačiji je tip igrača of ostalih koje imamo na toj poziciji. Pokušaćemo da sa njim kontrolišemo skok, ali videćemo koliko ćemo uspeti", rekao je Čanak. zaključio je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: