Marsijal na izlaznim vratima Old Traforda – čekaju ga Juve i Bajern

Francuski fudbaler Antoni Marsijal mogao bi da napusti Mančester junajted na leto, godinu dana pre isteka ugovora.

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

12:26

Marsijal na izlaznim vratima Old Traforda – čekaju ga Juve i Bajern
Foto: Getty images

Za krilnog napadača zainteresovani su evropski velikani Juventus i minhenski Bajern, prenosi italijanski list Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, fudbal koji je u finišu letnjeg prelaznog roka 2015. godine za 49 miliona evra stigao iz Monaka, jedan je od igrača čiji se odlazak iz Junajteda planira na leto, a ove sezone je uglavnom imao promenljivu minutažu.

Ugledni italijanski list piše da u Juventusu reprezentativca Francuske vide kao zamenu za Marija Mandžukića, dok ga u Bajernu gledaju kao naslednika Franka Riberija i Arjana Robena koji se nalaze u finišu karijere.

Marsijal je prošao omladinsku školu Liona, ali je profesionalnu karijeru počeo u Monaku 2013. godine. Za reprezentaciju Francuske igrao je 18 puta i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: