Lebron: Pa šta ako je 0-1, gubio sam i 3-1 u finalu

Lebron Džejms nije zabrinut zbog poraza Klivlend Kavalirsa od Indijana Pejsersa (98:80) na startu NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Ponedeljak, 16.04.2018.

09:40

Lebron: Pa šta ako je 0-1, gubio sam i 3-1 u finalu

Kavalirsi su bili nemoćni protiv tima koji su "počistili" u prošlogodišnjem sudaru u prvoj rundi sa 4-0.

Briga više za navijače Klivlenda je što su Pejsersi nadigrali njihov tim već četvrti put ove sezone, u pet susreta.

"Uvek sam miran u plej-ofu. Gubimo 1-0, ali gubio sam i 3-1 u finalu. Ja sam poslednji čovek koga bi trebalo da pitate kako ću da se osećam narednih nekoliko dana", rekao je Džejms.

Kavalirsi su u finalnoj seriji plej-ofa 2016. preokrenuli 1-3 protiv Golden Stejt Voriorsa za prvu NBA titulu u istoriji Klivlenda. Međutim, tada je Džejms pored sebe imao vrhunsku podršku poput Kajrija Irvinga i iskustvo u vidu Ričarda Džefersona.

"Imamo nekoliko momaka kojem je ovo bilo prvo ovakvo iskustvo. A iskustvo je najbolji učitelj, a oni su doživeli veliko iskustvo na ovoj utakmici. Mislim da će svi biti mnogo mirniji i mnogo precizniji u narednoj. Biće to potpuno drugačija utakmica", istakao je Lebron.

Džejms je zabeležio tripl-dabl sa 24 poena, 12 asistencija i deset skokova, ali je poražen u prvoj rundi plej-pfa posle 21 uzastopne pobede.

Prekinuta je serija koja je trajala od 9. maja 2012. kada su Njujork Niksi uspeli da pobedi njegov tadašnji tim Majami Hit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: