Ožegović: Menjao bih sve golove u prvenstvu za pobedu u derbiju

Napadač Partizana Ognjen Ožegović rekao je dan posle 157. "večitog derbija" da bi sve golove u prvenstvu menjao za pobedu u derbiju.

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2018.

13:22

Ožegović: Menjao bih sve golove u prvenstvu za pobedu u derbiju
StarSport

Pobedila je Zvezda 2:1, a Ožegović se sa bele tačke u 97. minutu upisao u strelce. Ove sezone u prvenstvu devet puta je pogađao mrežu i za još četiri gola je asistirao.

"Loše smo otvorili utakmicu,nismo uspeli da ostvarimo pas igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nije imao veću želju od nas. Jednostavno splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta posle kojih je bilo teško izdići se. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati", rekao je Ožegović za klupski sajt koji kaže da se u poslednje vreme promenio.

"Više nisam klinac i tako se ponašam i na terenu i privatno. Svaka utakmica u Partizanu mi znači mnogo i iz svake izlazim zreliji. Tome doprinosi i celokupno okruženje oko mene", kaže napadač Partizana.

Za gol koji je postigao iz penala kaže da mu ne znači mnogo.

"Dva penala su bila na meni u dva derbija, ali nažalost osim onog u prvom derbiju za mene ovaj drugi ništa ne znači. Bambi (prim.aut Zoran Tošić) je odlično šutirao, ali sreća nije bila na našoj strani, negde je nismo ni zaslužili. ao mi je što Bambi nije više igrao jer je iskusan igrač sa mnogo utakmica ovakvog naboja, mnogo nam znači. Istina je da bih menjao sve golove u sezoni za pobedu u derbiju" objasnio je Ožegović koji ističe da Partizanu sada ostaje da se okrene takmičenju u Kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: