Alimpijević: Zvezda nije mogla da osvoji titulu!

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.

Izvor: B92

Subota, 14.04.2018.

23:30

Alimpijević: Zvezda nije mogla da osvoji titulu!
Starsportphoto

"Čestitam Budućnosti na tituli... Ne znam šta mnogo previše da kažem posle ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana...", rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Budućnosti u Podgorici, koja je sa 3:1 u seriji došla do prstena.

"Primarni cilj je bio osvajanje ABA lige, želim da popričam sa klubom i stvarima koje klub očekuje dalje...", kazao je šef struke Zvezde.

Alimpijević je potom rekao kada je Zvezda izgubila titulu.

"Mi smo titulu izgubili u prvoj utkamici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke", rekao je Alimpijević, a potom i dodao:

"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

425 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: