Petar Božić poslao centra Partizanu

Košarkaš iz Gane Amida Brajma potvrdio je na društvenim mrežama da će pojačati KK Partizan.

Izvor: AK

Sreda, 11.04.2018.

11:20

Petar Božić poslao centra Partizanu
Foto: Getty images

Brajma ima 24 godine, igra na poziciji centra, a u Beograd dolazi iz razvojne NBDL lige i Ostin Sparsa.

Momku visokom 208 centimetara je trener u filijali NBA ligaša San Antonio Sparsa bio najtrofejniji kapiten u istoriji Partizana Petar Božić, pa se da pretpostaviti da ga je on preporučio Nenadu Čanku pred Superligu Srbije.

Prosečno je beležio 6,6 poena uz 7,4 skokova i 2,8 ukradenih lopti po utakmici u NBDL koju je osvojio sa Ostinom.

"Mama je rodila šampiona. Sledeća staniza Partizan Beograd", napisao je Brajma na Instagramu.
Brajm je studirao na univerzitetu Konektikat, s kojim je osvojio NCAA ligu 2014. godine, nije draftovan prošlog proleća, a tokom Letnje lige 2017. igrao je za Čikago Bulse.

On će s Partizanom najverovatnije potpisati ugovor do kraja sezone, uz klauzulu za produžetak saradnje na još godinu dana ukoliko ispuni očekivanja.

Međutim, crno-beli neće moći da registruju Brajma za Superligu Srbije dok ne reše problem dugovanja bivšem treneru Dušku Vujoševiću, koja im je donale blokadu BAT.

Košarkaška Superlige Srbije počinje 18. aprila, a Partizan će u prvoj fazi igrati u Grupi B sa Vojvodinom, FMP, Metalcem, Dinamikom i Vršcem. U prvom kolu Partizan dočekuje Vojvodinu 19. aprila

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: