Gordić: Utakmica na jednu loptu, Zvezda nema momentum

Košarkaš Budućnosti Nemanja Gordić kaže da posle pobede Zvezde u drugoj utakmici finala ABA lige, 'momentum' ipak nije na strani crveno-belih.

Izvor: MLJ

Utorak, 10.04.2018.

23:25

Gordić: Utakmica na jednu loptu, Zvezda nema momentum
StarSport

On je bio najefikasniji na parketu sa 22 poena, ali je njegov tim poražen 69:59.

"Ovo je praktično utakmica na jednu loptu, iako je rezultat bio deset razlike. Do kraja je bio egal, mi smo imali svoje šanse i šuteve. Danas nismo pogodili, oni su pogodili dosta bacanja u završnici, šta je tu je. Ne smemo da dopustimo da nas zavara da Zvezda ima momentum. Mi smo ti koji smo napravili brejk i idemo u našu salu. Sigurno će biti i njima teško kao što je nama bilo ovde. Imamo prvo utakmicu u petak, pa subota, pa videćemo", rekao je posle utakmice Gordić.

On je tokom utakmice prilikom jednog prodora doživeo težak pad, ali kaže da je sve u redu.

"Naporno je, dobro je da ima sada dva dana, a ne jedan kao što je trebalo da bude, najvažnije da se oporavimo i mi ćemo sada biti nošeni energijom sa tribina", kaže Gordić i dodaje da će sigurno biti dobra atmosfera.

Budućnost igra prvo finale ABA lige od nastanka regionalnog takmičenja. Uslovno rečeno, pregrmeli su teži deo posla i sa gostovanja sa vraćaju sa 1-1.

"Kao što rekoste, uslovno. Zvezda je odlična evroligaška ekipa i ne treba o tome previše govoriti. Imamo i mi svoje kvalitete, uzdamo se u to i svoj teren sigurno", jasan je Gordić koji kroz smeh kaže da "nezvanično igra najbolju košarku u svom životu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: