Vučić: Partizanovac Dodik i ja zajedno tugovali zbog Zvezde

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gledao je meč Crvene zvezde i Budućnosti u prvom meču finala ABA plej-ofa u društvu predsednika Crne Gore i Republike Srpske.

Izvor: B92

Utorak, 10.04.2018.

15:10

Vučić: Partizanovac Dodik i ja zajedno tugovali zbog Zvezde
Foto: TANJUG/TANJA VALIC/ bk

Zvezda je poražena od Podgoričana na svom parketu u prvom meču serije koja se igra na tri pobede.

Vučić je, na konferenciji za štampu posle sastanka sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovom, rekao da je, na večeri razgovarao sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

Predsednik Srbije je ukazao da su se tokom večeri on i Dodik, iako je on navijač Partizana, zajedno sekirali i tugovali zbog poraza košarkaša Crvene Zvezde.

"„Iako je Dodik partizanovac, zajedno smo se sekirali i tugovali što je Crvena Zvezda izgubila, a Vujanović se radovao. Mi smo mu čestitali. Nadam se da će i on nama čestitati za koji dan"“, rekao je Vučić.

Drugi meč između Zvezde i Budućnosti igra se u utorak, takođe u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1287 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: