Durent: Mislio sam da će mi titula pomoći, ali nije

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent još jednom se otvorio pričajući o svom privatnom životu i problemima.

Izvor: LN

Subota, 31.03.2018.

14:34

Durent: Mislio sam da će mi titula pomoći, ali nije
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Durent je u intervjuu za novinara ESPN Krisa Hejnsa pričao o svojoj pasiji prema igri, kao i tome zašto je ove sezone već dobio pet isključujućih tehničkih grešaka

"To je sve deo razvijanja kroz koje prolazim. Prvi ću da priznam da nisam savršen. Nemam sve odgovore, tako da ću između sezona da probam da shvatim šta treba da uradim kako bih to sve iskontrolisao", rekao je Durent.

Durent je prvi igrač koji je uspeo da stigne legendarnog Rašida Valasa po broju isključujućih tehničkih tokom jedne sezone, a s obzirom da sezona nije gotova, može i da ga prestigne.

"Volim ovu igru i uradiću sve što je moguće da pomognem svojoj ekipi da se vrati na nivo prošle sezone. Tome se radujem i zato vidite ovoliku strast u mojoj igri. To su sve samo emocije i ljubav prema igri. Posle osvajanja prstena prošle sezone, mislio sam da će to popuniti neki nedostatak u mom životu, ali nije", rekao je Durent.

Američko krilo prosečno beleži 26.3 poena, 6.7 skokova i 5.4 asistencije ove sezone, i drugi je najbolji strelac ekipe, odmah iza Stefa Karija.

"Posle svega, u predsezoni sam shvatio da je jedino košarka bitna i to koliko joj vremena posvetite. Sva druga dešavanja van terena su nebitna, društvene mreže, percepcija drugih. Šta drugi kažu, šta misle o vama – ništa od toga nije bitno", zaključio je Kej Di.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: