Selektor rukometašica privremeno vodi mušku reprezentaciju

Muška reprezentacija Srbije igraće u aprilu prijateljske utakmice sa Nemačkom, a sa klupe će je predvoditi Ljubomir Obradović, selektor ženskog tima.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 29.03.2018.

15:10

Selektor rukometašica privremeno vodi mušku reprezentaciju
Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Rukometni savez Srbije je saopštio da će Obradović, jedini trener pod ugovorom, biti na klupi da "ne bi propala jedina EHF nedelja do junskog baraža protiv Portugala", a zbog "kratkog roka za pronalaženje trajnog rešenja".

Ekipu će činiti 16 igrača i trojica golmana: Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Skjern) i Svetislav Verkić (Vojvodina).

Krila: Vanja Ilić (Metalurg), Stefan Sunajko (Seged), Darko Djukić (Kilce) i Bogdan Radivojević (Rajn Neker Leven).

Pivotmeni: vladimir Jevtić (Železničar), Miljan Pušica (Minden) i Mijajlo Marsenić (Vardar).

Bekovi: Miloš Orbović (Politehnika), Mladen Krsmančić, Andrija Madjar i Stevan Sretenović (Železničar), Janja Vojvodić (Vardar), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Milan Jovanović (Vojvodina), Draško Nenadić (Silkeborg) i Stefan Vujić (Steaua).

Stručni štab će, pored Obradovića, činiti vođa delegacije Mazlam Džemailoski, analitičar Siniša Djukić, fizioterapeut Vladimir Radulović i član Upravnog odbora RSS-a Saša Marković.

Prva utakmica protiv Nemačke igraće se 4. aprila u Lajpcigu, a druga dva dana kasnije u Dortmundu.

Reprezentativci Srbije će se okupiti 1. aprila u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: