Krstajić: Javnost požurila sa kritikama, momci pokazali karakter

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ocenio je da je javnost požurila sa kritikama na račun njegove ekipe.

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

09:00

Krstajić: Javnost požurila sa kritikama, momci pokazali karakter
Starsportphoto

"Ostaje mali žal zbog rezultata protiv Maroka, ali ovaj meč je pokazao da je deo javnosti malo požurio sa kritikama. Onda kada je teško momci su pokazali karakter, samo potvrdili da je u reprezentaciji odlična atmosfera. Idemo dalje, pred nama je važan posao", rekao je Krstajić posle utakmice protiv Nigerije.

Srbija je u Londonu pobedila Nigeriju sa 2:0 u prijateljskoj utakmici, četiri dana pošto je u Torinu izgubila od Maroka sa 1:2.

"Čestitao bih igračima na pobedi i ostvarenom učinku, kao i na pristupu, angažovanosti, odgovornosti i disciplini u igri. Od prvog minuta smo imali koncentraciju, kontrolisali dešavanja na terenu. Pobeda je mogla biti i ubedljivija, ali važno je kako smo funkcionisali", rekao je selektor Srbije.

Ekipa Mladena Krstajića će pre Svetskog prvenstva u Rusiji imati još jedno okupljanje tokom kog bi trebalo da igra još tri prijateljske utakmice, ali protivnici još uvek nisu poznati.

Svetsko prvenstvo u Rusiji održaće se od 14. juna do 15. jula u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: