Bjelogrlić snimio spot sa 'Orlovima' pred Mundijal

Naš poznati režiser i glumac Dragan Bjelogrlić sa reprezentativcima Srbije je tokom protekla dva dana snimao materijal za televizijski spot.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

16:42

Bjelogrlić snimio spot sa 'Orlovima' pred Mundijal
Foto: Promo

Ovim spotom će Fudbalski savez Srbije pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Na samom snimanju je vladala veoma pozitivna atmosfera, a glavni akteri spota bili su reprezentativci Srbije koji su oduševljeni saradnjom sa Bjelogrlićem.

"Bilo je zabavno, interesantno, potpuno novo iskustvo za nas", rekli su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Pred Bjelinim objektivom fudbaleri su bili vidno raspoloženi i pre svega zahvalni na podršci koju dobijaju od navijača.

"Daćemo sve od sebe. Neka navijaju za nas", poručio je Nemanja Matić.

Adem Ljajić istakao je da će podrška navijača biti izuzetno važna.

"Čast nam je bila da sarađujemo sa Draganom Bjelogrlićem i verujem da će TV spot bili odličan. Nadam se da će navijači biti uz nas u ovim preostalim utakmicama na samom prvenstvu. Odradili smo jedan dobar posao plasirajući se na Mundijal i jako nam je bitna podrška navijača", potvrđuje Adem Ljajić.

Televizijski spot predstavlja Bjelogrlićev prvenac kada je reč o ovoj vrsti formata, ali svakako nije njegov prvi projekat sa fudbalskom tematikom.

"Naši fudbaleri su divni momci. Na mene su ostavili veliki utisak. Verujem da će dati sve od sebe igrajuću za našu reprezentaciju i to mogu iz ovog iskustva da garantujem. Navijačima poručujem da ih bodre svim srcem jer mislim da ova generacija to zaslužuje", rekao je Bjelogrlić.
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: