"Orlovi" stigli u Torino bez Sergeja i Vujadina

Najbolji fudbaleri Srbije stigli su u četvrtak popodne u Torino gde će u petak uveče (20:30) na Olimpijskom stadionu igrati prijateljsku utakmicu sa Marokom.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.03.2018.

15:38

Foto: FSS

Selektor Mladen Krstajić zbog povreda iz Beograda nije poveo vezistu Sergeja Milinković-Savića i štopera Vujadina Savića, koji je trebao da debituje za "Orlove".

Neposredno pred polazak na raspolaganju medijima bio je Aleksandar Prijović strelac zlatnog gola u noći kada smo pobedom protiv Gruzije overili plasman na Svetsko prvenstvo.

"Spremni smo za ove dve utakmice, idemo da pobedimo, ostvarimo dobar rezultat i napravimo lepu uvertiru za ono što nas kasnije očekuje. Ko će da igra i bude starter, pitanje je za selektora, a na nama igračima je da budemo spremni", kaže Prijović.
Foto: FSS
Napadač grčkog PAOK pohvalio je atmosferu u reprezentaciji, a slično razmišlja i „zlatni orlić“ Miloš Veljković, koji želi da se nametne u narednim duelima.

"Bio sam povređen, oporavio sam se, odradio i trening, tako da sam spreman. Svaki igrač želi da igra, ali odluka je samo na selektoru. Nadamo se dobrom rezultatu u oba meča", kaže defanzivac nemačkog Verdera.

Četiri dana posle Torina Srbija će igrati u Londonu protiv Nigerije (20h).
Foto: FSS
Foto: FSS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: