Grčki mediji: Milojević se dogovorio sa Olimpijakosom

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević navodno se dogovorio sa grčkim Olimpijakosom da preuzme velikana iz Pireja na leto, prenosi portal Novasport.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.03.2018.

12:58

Grčki mediji: Milojević se dogovorio sa Olimpijakosom

Milojević je navodno zbog ponude sa "Karaiskakisa" odbio ponudu Crvene zvezde da produži ugovor.

Novasport tvrdi da je Milojević dogovorio saradnju sa sportskim direktorom Olimpijakosa Darkom Kovačevićem, pa će na leto zameniti Oskara Garsiju koji će ove sezone verovatno izgubiti titulu.

Olimpijakos je trenutno treći u Supeligi sa 50 bodova, zaostaje dva za PAOK koji ima meč manje, te četiri za AEK, ali je prvenstvo suspendovano zbog incidenata na dva derbija u Solunu.

Milojević je izuzetno cenjen u Grčkoj posle sjajnih rezultata sa Panioniosom pretprošle sezone, pa je bio drugi u izboru najboljeg trenera 2017.

Letos je preuzeo Zvezdu i uveo je u grupnu fazu Lige Evrope posle deset godina, a onda i ostvario najveći uspeh kluba u poslednjih 25 godina plasmanom u nokaut fazu takmičenja.

Zvezda je trenutno ubedljivo prva u Superligi Srbije, ima 12 bodova više od Partizana dva kola pre kraja prvog dela sezone. Crveno-beli su u međuvremenu eliminisani iz Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: