Sergej prekinuo saradnju s Kežmanom, Mendeš novi agent

Sergej Milinković-Savić, reprezentativac Srbije, raskinuo je saradnju s agentom Matejom Kežmanom i angažovao najuticajnijeg menadžera sveta Žorža Mendeša.

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

13:10

Sergej prekinuo saradnju s Kežmanom, Mendeš novi agent
Foto: Starsport

Lokalni list "Il Mesadjero" piše da će Mendeš biti jaka spona između Reala i Lacija, čiji će predsednik Klaudio Lotito će zahtevati čak 140 miliona evra za transfer.

Ukoliko bi se na leto realizovao za taj iznos, bivši đak Vojvodine postao bi treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, iza Brazilca Nejmara (Barselona - Pari Sen Žermen 222 miliona) i Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona).

Moćni agent Mendeš ima odličnu saradnju sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope jer je prethodnih godina u kraljevski klub dovodio Kristijana Ronalda, Džejmsa Rodrigeza, Pepea, Anhela Di Mariju, Rikarda Karvalja, kao i trenera Žozea Murinja.
Žorž Mendeš (Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Zbog pisanja italijanskog lista na klupskom sajtu Lacija reagovao je sportski direktor Igli Tare rečima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da su takvi navodi služe samo da destabilizuju klub ka ispunjenju ciljeva.

Isti dnevnik navodi da će 23-godišnji fudbaler da se vrati u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog povrede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: