Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil

Sve ulaznice za meč trećeg kola Svetskog prvenstva u Rusiji između Srbije i Brazila rasprodate su, saznaje b92.net.

Izvor:

Sreda, 21.03.2018.

12:30

Rasprodato svih 45.360 karata za Srbija – Brazil
fss.rs

'Orlovi' će se 27. juna sastati sa 'Selesaom' na zatvaranju grupe E, na novom stadionu moskovskog Spartaka kapaciteta 45.360 mesta, dok će trinaest dana ranije igrati sa Kostarikom u Samari, odnosno 22. juna sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Najjeftinija karta za duele grupne faze iznosi 105 dolara, dok je najskuplja 210. Istovremeno, karte takozvane četvrte kategorije mogu da kupe samo državljani Rusije po simboličnoj ceni od dvadesetak evra.

S druge strane, za okršaje sa Kostarikom i Švajcarskom ostale su samo ulaznice prve kategorije.

Naša saznanja potvrdio je i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

"Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu, gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.
fifa.com
Šurbatović je uveren je da će Srbija u Rusiji imati podršku kao da igra na domaćem terenu.

"Sam plasman na Mundijal je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP", zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.

Prema podacima Svetske fudbalske federacije (FIFA), od pre nedelju dana, do sada je prodato oko 1.700.000 ulaznica za najveći događaj u svetu sporta.

Mundijal je na programu od 14. juna do 15. jula, a Rusija je za ovu priliku ukinula bilo kakve vize za zemlje učesnice i njihove navijače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: