Fundić produžio ugovor sa Megom

Košarkaš Mege Stefan Fundić produžio je danas ugovor i nastupaće za taj klub i sledeće sezone, zbog čega je izrazio veliko zadovoljstvo.

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2018.

16:47

Fundić produžio ugovor sa Megom
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Fundić je u Megu došao prošlog leta, a prethodno je nastupao za Beovuk 72 i Vršac. U dresu sadašnjeg kluba je prosečno beležio 7,9 poena i 5,2 skoka u ABA ligi.

On je u februaru na utakmici protiv Partizana polomio šaku i očekuje se da se u prvoj polovini aprila vrati na teren.

"Dolazak u Megu se pokazao kao pravi potez, iz tog razloga u dogovoru sa klubom nije bilo previše razmišljanja oko nastavka saradnje. Izuzetno sam zadovoljan uslovima za rad i napretkom, a posebno činjenicom da je do potpisivanja ugovora došlo u periodu dok sam još uvek povredjen, što pokazuje veličinu i ozbiljnost kluba", rekao je Fundić za sajt Mege.

Kako je rekao, potpuno je posvećen oporavku da bi se što pre vratio na teren i bio spreman da pomogne klubu u izazovima koji ga očekuju u srpskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: