Teodosić bled protiv "Brade", Marjanović bez minuta

Srpski igrači iz Los Anđeles Klipersa nisu se proslavili u porazu tima od Hjuston Rokitsa 101:96.

Izvor: AK

Petak, 16.03.2018.

08:28

Teodosić bled protiv
Foto: Getty images

Miloš Teodosić je za 20 minuta na parketu postigao samo jednu trojku (1/3 iz igre), te imao četiri asistencije i dva skoka uz po ukradenu loptu i blokadu.

S druge strane, Boban Marjanović nije odigrao nijedam minut odlukom trenera Doka Riversa.

Rokitsi su 27 pobedom u poslednjih 30 utakmica osvojili svoju diviziju Jugozapad, a 14 utakmica pre kraja regularnog dela sezone na samo su jednu pobedu od prošlogodišnjeg učinka od 55 trijumfa.

Teksašan je do novog trijumfa po običaju predvodio Džejms Harden sa 24 poena uz sedam asistencija i pet skokova, a sjajno ga je pratio Erik Gordon sa 23 poena i šest uhvaćenih lopti.

Klint Kapela je bio odličan u reketu sa 19 poena, 12 skokova i šest blokada, dok je Kris Pol dodao 11 poena.

Najefikasniji u redovima Klipersa bio je Tobajas Heris sa 29 poena i osam skokova, Ostin Rivers je dodao 20 poena, dok ej 14 ubacio Lu VIlijams.

Klipersi su izjednačeni sa Denverom na deobi devete pozicije na Zapadu sa istom procentom uspešnosti, ali imaju pobedu manje od rivala iz Kolorada, dok zaostaju dve za plej-of mestom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: