Alonso: Oni imaju Lionela Mesija

Defanzivac Čelsija Markos Alonso smatra da je njegov tim propustio previše šansi protiv Barselone.

Izvor: AK

Sreda, 14.03.2018.

23:20

Alonso: Oni imaju Lionela Mesija
Foto: Getty images

Katalonci su posle 1:1 u Londonu pobedili 3:0 na Kamp Nou i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona.

"Znali smo da imaju vrhunske igrače, ne smeš im dozvoliti ni metar prostora jer odmah će da kreiraju šansu i postignu gol. Nismo imali ni sreće u prva dva gola, pogodili smo tri puta okriv gola, imali mnogo šansi u obe utakmice. Moramo da napradujemo, da treniramo i postanemo bolji", rekao je Alonso.

Kod sva tri gola Barse učestvovao je Lionel Mesi, dao je dva i jedan asistirao.

"Oni imaju Lionela Mesija i mislim da su bili bolji tim iako smo im dobro parirali u oba meča. Kada lako primiš golove i propuštaš šanse, teško je igrati protiv takve ekipe. Igrali su opušteno u prvom poluvremenu, a mi smo propuštali prilike. Moglo je bilo 2:2 na poluvremenu, a na ovom stadionu protiv takvog tima nije se lako vratiti posle 0:2", zaključio je Španac.

Barsa se pridružila zemljacima Real Madridu i Sevilji, potom Englezima Mančester sitiju i Liverpulu, Italijanima Juventusu i Romi, te Nemcima Bajernu iz Minhena u četvrtfinalu LŠ.

Žreb parova je u petak u podne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: