Hajnkes: Igraćemo protiv Bešiktaša i navijača

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes rekao je da njegova ekipa mora da odigra dobro i koncentrisano protiv turskog Bešiktaša.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 14.03.2018.

15:25

Hajnkes: Igraćemo protiv Bešiktaša i navijača
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Hajnkes traži fokus bez obzira na rezultat iz prve utakmice osmine finala Lige šampiona.

Bajern je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona pobedio Bešiktaš na svom terenu sa 5:0.

"I pored povoljnog rezultata morate ući u utakmicu s dosta koncentracije. Morate ići na pobedu u svakoj utakmici bez obzira na rezultat iz prvog duela", rekao je Hajnkes.

Hajnkes je prokomentarisao i atmosferu na stadionu kao i navijače Bešiktaša.

"Igraćemo i protiv glasnih navijača koji će nositi svoj tim napred. Izuzetno je važno igrati u dobroj atmosferi, a navijači su deo toga. Bez njih i bez glasne podrške fudbal je bez emocija", kazao je Hajnkes.

Golman Bajerna Sven Ulrih rekao je da je njegov tim spreman za pritisak s tribina.

"Mislim da će navijači stvoriti pritisak ali mi smo spremni na to. Ne smemo da dopustimo gol i moramo da postignemo jedan što je ranije moguće", rekao je on.

Bešiktaš će biti oslabljen u odbrani, Domagoj Vida je suspendovan, a Pepe i Duško Tošić su povređeni.

"Znamo da je Bajern došao u najjačem mogućem sastavu, ali mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što možemo. Očigledno je da je rezultat iz prve utakmice smanjio naše ciljeve i nivo uzbuđenja", rekao je trener Bešiktaša Šenol Goneš.

Utakmica se igra od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: