Valverde: Inijesta će igrati samo ako bude 100% spreman

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je da će Andres Inijesta igrati u revaš meču osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija jedino ako je 100 odsto spreman.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

15:25

Valverde: Inijesta će igrati samo ako bude 100% spreman
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Prvi meč ta dva kluba igran u Londonu završen je nerešeno 1:1. Gol za Barselonu postigao je Lionel Mesi, a Inijesta je bio asistent.

On se nakon te utakmice povredio.

"Odradio je juče veliki deo treninga bez problema. Videćemo kako se oseća danas i na osnovu toga ćemo odlučiti. Znamo da je to veoma važna utakmica, ali naravno da je odluka na igraču", rekao je Valverde.

Valverde je naveo da je rezultat prve utakmice dobar za njegovu ekipu, ali i da su u tom meču videli sve vrline Čelsija.

Trener Čelsija Antonio Konte naveo je da bi bilo dobro za fudbal ako bi Inijesta zaigrao sutra.

"Govorimo o odličnom igraču. Postoji mnogo sjajnih igrača, s velikim talentom, ali on je fudbalski genije", rekao je Konte.

Konte je rekao da je njegova ekipa u prvom meču odigrala gotovo savršenu utakmicu.

"Rezultat prve utakmice daje veliku prednost Barseloni. Znamo da će njihova filozofija biti da idu na pobedu i zato moramo dati sve od sebe, moramo biti koncentrisani sve vreme", rekao je Konte.

Utakmica se igra od 20.45 na ’Kamp Nou’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: