Iz Lacija besne – "VAR nam je ukrao 12 bodova"

Sportski direktor Lacija Iglji Tare pobunio se i rekao kako je njegovom klubu naneta velika šteta i da je italijanski šampionat namešten.

Izvor: LS

Utorak, 13.03.2018.

14:03

Iz Lacija besne –
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Lacio je u proteklom kolu gostovao ekipi Kaljarija na kojoj je kako kaže Tare, bilo dosta nepravilnog suđenja uprkos novoj video tehnologiji (VAR).

Nedosuđeni penal nad Čirom Imobileom probudio je gnev kod Tarea, kao i dosuđeni jedanaesterac protivniku.

"Nema poente da pričam bilo šta. Ne tražimo ni usluge, ni odštetu, samo poštovanje. Umorni smo i razočarani. VAR nam je uzeo minimum 12 bodova i da kažemo da je samo šest? Neka bude, činjenica je da bi naša pozicija na tabeli bila drugačija. Ne kažem da bismo zasigurno bili šampioni, ali skoro", rekao je Igli Tare za italijanske medije.

'Lacijali' su trenutno četvrti na tabeli, na mestu koje vodi u Ligu šampiona, sa tri boda manje od Roma, ali i samo jednim više od milanskog Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: