Objavljenje sličice, 'Orlovi' u "Pumi" na Mundijalu (FOTO)

Fudbalski savez Srbije trebalo bi da potpiše sponzorski ugovor sa kompanijom "Puma" čije će dresove 'Orlovi' nositi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

14:41

Objavljenje sličice, 'Orlovi' u
Starsportphoto

Reprezentacija Srbije biće u novoj opremi na najvećem fudbalskom turniru i na društvenim mrežama su se pojavili detalji kako bi oni mogli da izgledaju.

I to na kakav način – objavljenje su zvanične "Panini" sličice za Mundijal na kojima se vidi da naši igrači nose opremu nemačkog proizvođača opreme.

Detalji se ne vide, još ni Savez nije potvrdio da je došlo do saradnje, pa nije sigurno da će dresovi izgledati baš ovako.

Ugovor FSS sa "Umbrom" je istekao, bilo je ponuda iz Kine, a "Puma" se ispostavila kao izbor.

Najveći deo "kolača" kada je reč o oblačenju reprezentacija na Mundijalu imaju "Najki" i "Adidas", a u "Puminim" dresovima će igrati Urugvajci i Švajcarci protiv kojih će Srbija igrati u grupi na SP.

"Puma" je sponzor i Italijanima, Slovacima, Česima i Austrijancima, ali se oni nisu kvalifikovali za Svetsko prvenstvo koje počinje u junu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: