Murinja ne dotiču kritike: Čitam izjave najgoreg menadžera u PL

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nazvao je Franka de Bura "najgorim trenerom u istoriji Premijer lige".

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

13:00

Murinja ne dotiču kritike: Čitam izjave najgoreg menadžera u PL
Foto: Getty Images

Portugalac je to rekao pošto ga je Holanđanin kritikovao zbog odnosa prema igraču Markusu Rašfordu.

Rašford ove sezone nije standardan u Mančester junajtedu, posebno posle dolaska Aleksisa Sančesa u januaru iz Arsenala.

Rašford se u subotu vratio u prvi tim i postigao oba gola za pobedu protiv Liverpula, 2:1.

De Bur je posle utakmice rekao da je šteta što 20-godišnji Rašford igra kod Murinja na Old Trafordu, što je razljutilo Portugalca.

"Čitam neke izjave najgoreg menadžera u istoriji Premijer lige Franka de Bura - sedam utakmica, sedam poraza, nula golova", rekao je Murinjo, aludirajući na neuspešan boravak De Bura u Kristal Palasu na početku sezone.

"Rekao je da nije dobro za Markusa Rašforda da ima trenera poput mene, pošto je meni najvažnije da pobeđujem. Da je njega trenirao Frank, naučio bi kako se gubi, pošto je on gubio svaku utakmicu", dodao je Portugalac.

Rašford bi mogao da bude u prvom timu Junajteda za sutrašnju utakmicu protiv Sevilje na Old Trafordu, u revanšu osmine finala Lige šampiona. U prvoj utakmici u Španiji bilo je 0:0.

Žoze je rekao da njegova ekipa nije među favoritima za osvajanje Lige šampiona, ali da je "sve moguće", ako eliminiše Sevilju.

"Nismo među najboljim ekipama u takmičenju, ali kada stignete u poslednjih osam sve je moguće. Kada ste u osmini finala, to izgleda zaista, zaista daleko, ali kada udjete među osam onda namirišete polufinale, osećaj da ste među najboljima", naveo je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: