Đukić: Prvo poluvreme model kako trebamo da igramo

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je prvo poluvreme utakmice protiv Čukaričkog model kako njegova ekipa treba da igra.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 11.03.2018.

17:15

Đukić: Prvo poluvreme model kako trebamo da igramo
Starsportphoto

"Ekipa je svaki dan sve bolja i bolja... Prvo poluvreme je bilo vrhunsko, model kako treba da igramo, kako treba da radimo za ekipu. Drugo poluvreme smo se malo povukli, protivnik nas je više pritiskao, ali zadovoljan sam pogotovo prvim poluvremenom. Ekipa je dobro odigrala i radila 90 minuta", rekao je Đukić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima ekipu Čukaričkog sa 2:0 u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović naveo je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Prvo poluvreme je Partizan bio bolji, drugo je bilo izjednačeno. Sami smo krivi što smo primili dva naivna gola, nismo dobro ušli u utakmicu i Partizan je zasluženo pobedio. Danas neće biti nekih interesantih izjava jer je zaslužena pobeda Partizana", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: