Đokovićev novi početak u 20:30h

Novak Đoković vraća se u nedelju na teniski teren prvi put od Australijan opena i operacije lakta.

Izvor: AK

Nedelja, 11.03.2018.

12:00

Đokovićev novi početak u 20:30h
Foto: EPA/LUKAS COCH

Srpski teniser će novi početak imati od 20:30 protiv Japanca Tara Danijela, u drugom kolu prvog Mastersa sezone u Indijan Velsu.

Nakon šestomesečne pauze zbog oporavka lakta, Đokoviću je u Melburnu najveći problem bio servis uz i dalje prisutni bol u ruci.

Pošto višemesečni odmor nije dao rezultat, Srbin je posle Australije prelomio i odlučio se za krajnji korak – operaciju. Prošlo je samo nešto više od mesec dana, a on se već vratio na teren, bez ijedne reči o bolu u laktu što je često pominjao uoči AO.

Zbog toga je duel sa Danijelom više od njegovog povratka na teren, ovaj meč predstavlja verovatno ključnu tačku ove sezone za Đokovića, jer će pokazati da li se konačno rešio problema.

Bez obzira na dugo odsustvo i mali broj mečeva, svega četiri u poslednjih osam meseci, Đoković je bi trebalo da ima previše problema protiv Japanca, koji je trenutno 109. igrač sveta.

Đoković je u Melburnu pokazao da može da pobeđuje čak i pod bolom, a ako je operacija donela rezultat kao što bi moglo da se zaključi na osnovu Novakovog ponašanja proteklih nedelja, treće kolo mu sigurno neće izmaći.

U svakom slučaju, budite uz B92 od 20:30 i pratite Novakov prvi meč posle operacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: