Veber podsetio O'Nila na "krađu" sudija 2002. godine (VIDEO)

Kris Veber na odličan način odgovorio je Šakilu O'Nilu na njegovo "peckanje" povodom čuvene serije 2002. godine između Lejkersa i Kingsa.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

18:48

Veber podsetio O'Nila na
Photo by Lisa Blumenfeld/Getty Images

Jedna od najkontroverznijih serija u istoriji NBA plej-ofa završena je pobedom kluba iz "grada anđela" i to ponajviše zbog O'Nila, ali i sudija.

U čuvenoj šestoj utakmici u Los Anđelesuu, Sakramento je vodio sa 3:2 u seriji i imali su šansu da pobedom prođu u veliko finala NBA lige.

Ipak, sudije su uradile ogroman posao za Lejkerse koji su u četvrtoj deonici šutnuli čak 27 bacanja što ih je dovelo do pobede od 106:102.

U sedmom meču Lejkersi su slavili u Sakramentu, pobedili u seriji i kasnije osvojili naslov NBA šampiona savladavši u finalu Nju Džerzi Netse.

Tokom emisije "Players only" na TNT O'Nil je pohvalio Vebera i Kingse, a onda ga je i "pecnuo" i rekavši "ali smo vas ipak pobedili na vašem terenu u sedmoj utakmici".

To je izazvalo smeh u studiju, a Veber je uzvratio:

"Sve što vam je bilo potrebno ste vi i "prljave" sudije", kazao je Veber na šta su se Ajzea Tomas, Šakil O'Nil i Baron Dejvis glasno nasmejali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: