Igrači teraju Vengera – Lev novi menadžer Arsenala?

Selektor reprezentacije Nemačke Johim Lev glavni je kandidat za novog menadžeraArsenala, preneli su američki mediji.

Izvor:

Četvrtak, 08.03.2018.

15:50

Igrači teraju Vengera – Lev novi menadžer Arsenala?
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Izvor portala ESPN naveo je da će Arsen Venger najverovatnije ovog leta posle 22 godine napusiti londonski klub.

Arsenal ove sezone ne postiže dobre rezultate, a navijači 'Tobdžija' u nekoliko poslednjih sezona tražili su da Venger ode, pre svega jer se ekipa ne bori za šampionsku titulu.

Kako je preneo ESPN, pojedini stariji igrači Arsenala izgubili su poverenje u Francuza i smatraju da je potrebna promena, u svlačionici i na terenu.

"Mnogi igrači ne žele Vengera. Nisu zadovoljni taktikom i treninzima. Oni ne žele nekog menadžera posebno, neki pričaju o Tjeriju Anriju, Karlu Ančelotiju, čak i o Rafaelu Benitesu, ali igrači su zaista frustrirani", rekao je izvor ESPN.

Venger je prošle godine, posle osvajanja FA kupa, produžio ugovor do juna 2019. godine, ali je, navodno, izgubio podršku većeg dela uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: