Tošić: Kako smo od heroja postali neznalice?

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić izjavio je da je iznenađen kako su navijači uspeli da ih od heroja posle evropskog uspeha pretvore u neznalice.

Izvor:

Četvrtak, 08.03.2018.

15:05

Tošić: Kako smo od heroja postali neznalice?
StarSport

Povratnik u Partizan istakao je da crno-beli ne igraju ništa slabije u odnosu na jesenji deo sezone, samo je nedostatak sreće faktor koji je uticao na rezultate i negativnu reakciju publike.

"Najvažnije je što smo pobedili Rad. Za kratko vreme smo se od heroja se pretvorili u blago rečeno neznalice. Svi su bili kivni na nas. Svakoj ekipi dođe momenat kada joj ne ide, pa tako i nama. Čini mi se da igramo isto kao i prošle polusezone, samo što nekada imamo malo više sreće, a nekada ne", izjavio je Tošić za klupsku televiziju.

Prema rečima dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, razlog za negativan stav navijača trebalo bi tražiti i u dobrim rezultatima lidera Crvene zvezde, za koje smatra da utiču na to da svaki kiks crno-belih bude uočljiviji.

"Naša liga je takva da se sve svelo na Partizan i Zvezdu, koja igra odlično, pobeđuje svaku utakmicu i onda je svaki naš slabiji rezultat uočljiv. U nekim ligama je normalno da ekipa ne pobedi kod kuće ili spoji dva-tri poraza. To ovde nije normalno", rekao je Tošić.

Narednu utakmicu Partizan igra u nedelju protiv Čukaričom na Banovom Brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: