Hjuston ne planira da stane, rezervista rešio triler u Detroitu

Prethodne večeri odigrano je sedam utakmica NBA lige, Hjuston je nastavio da pobeđuje, dok se Toronto izvukao fantastičnom partijom Demara Derozana.

Izvor: LN

Četvrtak, 08.03.2018.

09:54

Hjuston ne planira da stane, rezervista rešio triler u Detroitu
Photo by Scott Halleran/Getty Images

Roketsi su nastavili seriju pobedivši Milvoki Bakse u Vinskonsinu (110:99) i produžili neverovatan niz pobeda.

Najzanimljivije je bilo u Detroitu gde je Toronto, nakon produžetka, uspeo da savlada Pistonse.

Izabranici Majka D'Antonija zadržali su najbolji skor u ligi i sada imaju učinak od 51 pobede i 13 poraza.

Ekipa iz Teksasa predvođena Hardenom, koji je ubacio 26 poena, i Krisom Polom, koji je zabeležio dabl-dabl sa 16 poena i 11 asistencija, uspeo je da dođe do 17. pobede zaredom.

Kod poraženih najefikasniji je bio Janis Adetokumbo sa 30 poena i 7 skokova. U Litl Sizars Areni odigran je najdramatičniji meč, gde su Reptorsi uz pomoć odličnog Demara Derozana uspeo da se izbori sa Pistonsima i odnese pobedu nakon produžetka (121:119).

Na kraju regularnog toka, Blejk Grifin je uspeo da izbori produžetak pogodivši na 0.9 sekundi do kraja. U produžetku čovek odluke je bio omaleni plejmejker Toronta Fred Van Vlit, koji je na sekundu do kraja pogodio za pobedu.

U Reptorsima najefikasniji je bio već spomenuti Derozan sa 42 poena, a Lauri je doprineo dabl-dablom od 15 poena i isto toliko asistencija. U Pistonsima istakao se Blejk Grifin koji je ubacio 31 poen. Zanimljiva utakmica odigrala se i u Los Anđelesu. Lejkersi su na krilima Bruka Lopeza i Kajla Kuzme savladali Orlando (108:107). Lopez je ubacio 27 poena, dok je Kuzma postigao 20 poena i uhvatio deset lopti.

Kod poraženih i Aron Gordon i Nikola Vučević su imali dabl-dabl. Gordon je uz 28 poena dodao i 14 skokova, a Crnogorac je uz 24 poena imao 12 skokova. Čikago Bulsi bili su bolji od Memfis Grizlisa (119:110). Finac Lauri Markanen je predvodio pobedničku ekipu sa 22 poena, dok su Lavin i Dan zabeležili po 21.

Kod gostiju najbolje je odigrao ruki Dilon Bruks sa 29 poena. Juta je odnela pobedu na gostovanju u Indijani i upisala 16. trijumf u poslednjih 18. utakmica (104:84).

Džez je predvodio Rudi Gober sa 23 poena i 14 skokova, a pratio ga je Donovan Mičel, koji je uz 20 poena dodao i šest asistencija. Za Indijanu istakao se Majls Tarner koji je za 30 minuta igre postigao 24 poena.

Zapadna konferencija:

nba.com

Istočna konferencija:

nba.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: