Kjelini posvetio pobedu Astoriju: Plačem stalno...

Juventus je izbacio Totenhem iz Lige šampiona pobedom u revanšu, a defanzivac šampiona Italije Đorđo Kjelini posvetio je pobedu preminulom Davidu Astoriju.

Izvor: LS

Sreda, 07.03.2018.

13:58

Kjelini posvetio pobedu Astoriju: Plačem stalno...
Photo by Claudio Villa/Getty Images

’Posvećujemo mu ne samo ovaj meč, nego svaku misao... Plačem stalno, bio je divan čovek... Teško je jer moramo da se koncentrišemo na protivnike’’, rekao je defanzivac Juventusa nakon prolaska u sledeću rundu najelitnijeg takmičenja.

Totenhem je u prvih 60 minuta u potpunosti nadigrao ’Staru damu’, postigao gol i imao sve karte u svojim rukama. Sve je vodilo ka tome da će ’Pevci’ izbaciti crno-bele, međutim za samo tri minuta ekipa iz Torina je postigla dva gola.

Italijanski reprezentativac je sa Juveom igrao dva finala Lige šampiona, 2015. i 2017, smatra kako je iskustvo ipak presudilo.

’’Istorija je ono što im fali. Oni su tim koji stvara mnogo prilika i postiže dosta golova, ali na kraju krajeva im ipak fali nešto. Mi verujemo u istoriju. Takođe mislim da je to presudilo i u jučerašnjem meču između Reala i Pari Sen Žermena’’, dodao je Kjelini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: