Markinjos: PSŽ nema kvalitet za titulu Lige šampiona

Odbrambeni fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Markinjos smatra da ekipa iz Pariza još uvek nije na nivou osvajanja trofeja Lige šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

16:02

Markinjos: PSŽ nema kvalitet za titulu Lige šampiona
Foto: Getty images

PSŽ godinama ulaže ogroman novac u stvaranje tima, letos čak 400 miliona evra samo za Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je već ispao u osmini finala od branioca "ušatog trofeja" Reala ukupnim rezultatom 5:2.

"Frustrirajuće je. Teško je kada ispadneš iz takvog takmičenja i izgubiš jedan od glavnih ciljeva. To pokazuje da moraš još mnogo da radiš, da napreduješ i skupljaš iskustvo", rekao je Markinjos.

Brazilski štoper kao pravi primer iskustva naveo je upravo Real Madrid, jedini klub koji je uspeo da odbrani pehar u Ligi šampiona.

"Videlo se da je Real bio dobar u sitnim detaljima, za razliku od nas. Mislim da trenutno nismo toliko kvalitetni da osvojimo Ligu šampiona. Svi nam govore da moramo da gubimo kako bismo jednog dana naučili da pobedjujemo u ovom takmičenju", zaključio je Brazilac.

Parižani sada mogu da se okrenu francuskog prvenstvu gde ubedljivo vode i na putu su da vrate titulu šampiona jer imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Monaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: