Emeri: Nije sramota ispasti od Reala nego u osmini finala LŠ

Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri ne razmišlja o budućnosti u klubu sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone i dodao da nije sramota ispasti od Reala.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

14:59

Emeri: Nije sramota ispasti od Reala nego u osmini finala LŠ
Getty Images

'Sveci' su eliminisani od madridskog Reala u osmini finala Lige šampiona i izgubili su šansu da se domogne titule prvaka Evrope, što je ponovo pokrenulo pitanje smene Emerija koji je, prema pisanju francuskih medija, imao ultimatum.

"U ovom trenutku ne razmišljam o mom statusu. Real je bio bolji, hteli smo više, ali nas je prvi gol sputao. Real je zaslužio da prođe, ispustili smo šansu u prvom meču", rekao je Emeri i dodao:

"Nije sramota izgubiti od Reala, sramota je ispasti u osmini finala

Emeri je u PSŽ godinu i po dana, a najviše uspeha u karijeri imao u Sevilji sa kojom je tri puta uzastopno osvojio Ligu Evrope, pre dolaska u Pariz.

Prethodno je trenirao Spartak iz Moskve, Valensiju i Almeriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: