Baloteli kritikovao Alavesa: Trebalo je samo da izjavi saučešće

Italijanski fudbaler Mario Baloteli oštro je reagovao povodom nedavne izjave Danija Alvesa povodom smrti Dijega Astorea.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

14:05

Baloteli kritikovao Alavesa: Trebalo je samo da izjavi saučešće
Getty Images

Kapiten tima iz Firence pronađen je u nedelju ujutru mrtav u hotelu u Udinama, gde je njegova ekipa bila smeštena pred okršaj Serije A sa istoimenim domaćinom. Imao je 31 godinu, a razlog smrti jeste prestanak rada srca.

"U svetu od gladi umire dnevno na hiljade dece. I oni su isto važni, ali ne dobiju ni približnu količinu pažnje Svi ćemo umreti pre ili kasnije jer smo prolazni. Svi smo tužni, ali nam nije sigurno kao njegovoj porodici", rekao je Dani Alves, desni bek reprezentacije Brazila i Pari Sen Žermena.

Ovom izjavom izazvao je oštre reakcije navijača, a kritikovao ga je i Mario Baloteli.

"To što je rekao je pogrešno, mogao je to da zadrži za sebe u tom trenutku. Trebalo je samo da izjavi saučešće i to je to. Ne možete to reći kada neko umre," rekao je Baloteli i dodao:

"Ako smo svaki mesec podvrgnuti pregledima, ovo se opet dogodilo. Strašno je razmišljati o tome, jer je bio u krevetu i bio navodno dobro. Previše lako je otišao u nebo", zaključio je Italijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: