Vengeru se bliži kraj – 88% navijača traži odlazak Francuza

Menadžeru Arsenala Arsenu Vengeru više nego ikad „poljuljana“ je klupa na Emirejtsu.

Izvor: B92

Utorak, 06.03.2018.

21:13

Vengeru se bliži kraj – 88% navijača traži odlazak Francuza
Getty Images

’Tobdžijama’ ni ove sezone ne cvetaju ruže u Premijer ligi, a jedina slamka spasa je Liga Evrope. Ukoliko je ne osvoje četa Arsena Vengera po drugi put u nizu ostaće bez plasmana u Ligu šampiona.

Loša sezona, kao i forma i ove sezone razočaralo je navijače koji su već odavno izgubili strpljenja s francuskim strategom koji je na klupi Arsenala od 1996. godine.

Prema anketi sprovedenoj u Udruženju Arsenalovih navijača, čak 88 odsto ne želi da Venger ostane menadžer 'Tobdžija'.

“Jednostavno ne možemo dalje ovako. Možda je jednostavno došlo vreme da se nešto menja i siguran sam da i uprava i vlasnik to shvataju. Venger je očajnik koji visi na litici”, rekao je portparol navijačkog udruženja Najdžel Filips.

Kako prenose engleski mediji, navijači će u nedelju održati sastanak sa izvršnim direktorom kluba Ivanom Gazidisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: