Saigrači se oprostili od kapitena, bele ruže za Astorija (VIDEO)

Igrači i stručni štab italijanskog kluba okupili su se u sredu pred Artemio Franki stadionom kako bi odali počast svom tragično preminulom kapitenu.

Izvor: B92

Utorak, 06.03.2018.

20:00

Saigrači se oprostili od kapitena, bele ruže za Astorija (VIDEO)
Foto/screenshot

Na zvaničnom videu koji je objavila Fiorentina je objavila vidi se kako igrači zajedno dolaze do ograde stadiona na kojoj su navijači poslednjih dana ostavljali poruke, cveće, fotografije, klupske šalove u sećanje na Astorija.

Svoje saigrače je predvodio hrvatski reprezentativac Milan Badelj koji je uz ogradu položio belu ružu, a igrači su ostavili i dva potpisana Astorijeva dresa s brojem 13 i veliku fotografiju svog kapitena na kojoj je svaki od njih ostavio poruku.

Rezultati obdukcije su potvrdili da je Fiorentinin kapiten Davide Astori preminuo od srčanog udara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: