"Đukić? To je onaj isti trener koji obezbedio 'proleće' u Evropi"

Fudbalski klub Partizan saopštio je da medijski natpisi o odlasku trenera Miroslava Djukića nisu tačni, kao i da on ima poverenje Uprave.

Izvor: B92

Utorak, 06.03.2018.

15:26

Starsportphoto

"Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima", piše na sajtu kluba.

Brojni mediji prethodnih dana pisali su da je Đukić pred otkazom usled loših rezultata u Superligi Srbije, ali iz kluba podsećaju da je on sa crno-belima izborio plasman u plej-of Lige Evropa posle 12 godina.

"To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države", dodaje se u saopštenju.

U Partizanu se nadaju da će klub biti konkurnetan u svim takmičenjma u kojima nastupa.

"Nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica. Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo - i dostojne ljude i važne bodove", navodi klub iz Humske.

Crno-beli ocenjuju da su natpisi u medijima o odlasku Djukića želja da se Partizan degradira.

"Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti. Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo", navodi se u saopštenju Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: