Bobi o duelima s Jokićem: Zabavno, on je jedan od najboljih u NBA

Centar Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović kaže da je bilo zanimljivo voditi duele sa zvezdom Denver Nagetsa Nikolom Jokićem.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

11:00

Bobi o duelima s Jokićem: Zabavno, on je jedan od najboljih u NBA
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Marjanović je bio jedan od pokretača preokreta protiv Denvera od -19 do pobede 122:120, uz 18 poena i to nekoliko puta preko Jokića.

"Bilo je zabavno. Uložio sam mnogo energije, radio ono što mi je rečeno i pomogao ekipi da ostvari pobedu. Teško je čuvati Jokić, sjajan je igrač, jedan od najboljih u NBA. Ujedno, veliki mi je prijatelj, bilo je neverovatno da se takmičimo na terenu", rekao je Marjanović.

Bobi je istakao da se trudi da iskoristi svaku šansu otkako je nedavno stigao iz Detroita posle trejda.

"Igrači me upoznaju, sve zavisi od postave... Čekam šansu, vredno treniram i srećan sam kada ekipa pobeđuje. Osećam da imam podršku svih u Los Anđelesu", rekao je 222 centrimetra visoki Srbin.

Klipersi su sada u zoni za plej-of na Zapadu, a upravo su Denver spustili ispod crte u direktnom sudaru.

"Nikada ne odustajemo, čak i kada gubimo sa dvocifrenom razlikom brzo se vratimo. O tome sam baš pričao sa Teodosićem", zaključio je Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: