Đoković se vratio treninzima sa reketom

Novak Đoković, nekada najbolji teniser sveta, oporavlja se od povrede lakta i uskoro bi trebalo da krene sa aktivnim treninzima sa reketom.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

19:31

Đoković se vratio treninzima sa reketom
Photo by Mark Kolbe/Getty Images

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" teniski centar "Piatti" objavio je da je srpski teniser izabrao njihove uslove da krene ponovo sa udaranjem loptice.

"Počastvovani smo što je Novak Đoković danas odlučio da izabare naš centar da krene ponovo sa udaranjem (loptice)... nadamo se da ćemo mu biti dobre sreće za njegov uspešan povratak! Idemo Nole", objavljeno je na Fejsbuku.

Đokovića od kraja 2015. godine muči lakat, a sve je kulminiralo na Vimbldonu 2017. godine, kada je morao da preda meč četvrtfinala Tomašu Berdihu.

Srpski teniser je posle toga odlučio da propustio ostatak sezone kako bi se povreda lakta zalečila. Na teren se vratio početkom ove godine, ali ne 100 odsto pripremljen.

Stigao je do osmine finala Australijan opena gde ga je eliminisao mladi Hjeon Čung. Novak je vidno imao problema sa laktom i osmina finala je bila najveći domet.

Posle toga srpski teniser je otišao u Švajcarsku gde mu je operisan lakat i sada se čeka povratak na teren. Đoković se nalazi na listi prijavljenih igrača za Indijan Vels, ali teško je zamisliti da ćemo ga gledati na terenu osmog marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: