Đoković: Sve sam bliži povratku na teren, idemo...

Novak Đoković na zvaničnom Instagram profilu objavio je da je sve bliži povratku na teniske terene.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

13:07

Đoković: Sve sam bliži povratku na teren, idemo...
Photo by Scott Barbour/Getty Images

Srpski teniser postavio je sliku na kojoj piše "U životu je sve lekcija", na šta se on nadovezao "Pa čak i tri sata oporavka kroz koji sam prošao. Sve sam bliži i bliži povratku na teren. Idemooo".

Posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta, Đoković se vratio na teren na Australijan openu gde nije briljirao, pošto povreda nije bila 100 odsto zalečena.

Nekada najbolji teniser sveta učešće na Ozi openu završio je u osmini finala kada ga je izbacio mladi Hjeon Čung.

Posle toga je Novak otišao "pod nož", odnosno na klinici u Švajcarskoj urađen mu je manji zahvat na desnom laktu. Tačan povratak srpskog tenisera na teren još uvek se ne zna.

Sledi američka turnije u martu (Indijan Vels, Majami), a zanimljivo Đoković je prijavljen za turnir u "kalfironijskoj pustiniji". Masters u Indijan Velsu održava se od 8. do 18. marta, dok Majami na programu od 19. do prvog aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: