Grčki sudija u usponu deli pravdu u Humskoj, semafor drži dama

Pravdu na meču Partizan – Viktorija u četvrtak (21:05) u Beogradu deliće grčka sudijska šestorka.

Izvor: AK

Utorak, 13.02.2018.

17:23

Grčki sudija u usponu deli pravdu u Humskoj, semafor drži dama
Foto: Getty images

Glavni arbitar meča u Humskoj 1 biće Tasos Sidiropulos, koji je sudio već jednom crno-belima i to upravo na "JNA", u leto 2012. u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv La Valeta sa Malte (3:1).

Još svežiji je u pamćenju timu iz Plzenja, u februaru 2014. je u 1/16 finala Lige Evrope sudio u remiju sa ukrajinskim Šahtjorom (1:1).

Sidiropulos (38) je jedan od najtalentovanijih evropskih sudija, za manje od tri sezone je napradovao iz četvrte do prve kategorije UEFA, a sve češće dobija šansu i u utakmicama Lige šampiona.

U domovini već važi za jednog od najboljih arbitara, ove sezone je delio pravdu u oba susreta omraženih atinskih rivala Olimpijakosa i AEK-a.

Linijiski asistenti biće mu Polihronis Kostaras i Lazaros Dimitrijadis, a pažnju navijača u Humskoj svakako će privući četvrti sudija, tačnije sutkinja – Hrisula Kurompilija.

Sudija pored golova biće Anastasios Papapetru i Aleksandros Aretopulos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: