Tomas oduševljen Lejkersima: Vratila mi se moć

Ajzeja Tomas odigrao je prvi meč u dres Los Anđeles Lejkersa i po njegovim rečima vidi se da mu prija promena sredine.

Izvor: B92

Nedelja, 11.02.2018.

15:30

Tomas oduševljen Lejkersima: Vratila mi se moć
Photo by Ron Jenkins/Getty Images

Omaleni plejmejker letos je trejdovan u Kavalirse, međutim loša hemija u ekipi i povreda kuka omele su ga da pruži one partije kao u Kavsima.

Ako se po jutru dan poznaje Tomas bi mogao u Lejkersima da vrati ol-star formu kada je svako veče postizao 30 poena na meču.

"Želeo sam da odmah doprinesem na terenu. Imao sam osećaj kao da mi se vratila moć kada sam zaigrao za ovaj tim", kazao je Tomas posle poraza Lejkersa od Maveriksa.

Tomas je na terenu proveo 30 minuta i za to vreme je postigao 22 poena (7/12) uz šest asistencija.

"Bio sam šokiran kada sam trejdovan. To je za mene bilo iznenađenje, ali sa druge strane srećan sam što imam novi početak. Srećan sam u Lejkersima što imam mlad i uzbudljiv tim. Tu sam da pomognem na bilo koji način", rekao je Ajzeja.

Tomas je istakao da ga ova situacija podseća na to kada je trejdovan u Boston i kada su bili mlad tim bez mnogo šansi za plej-of. Ipak, oni su mislili drugačije i stigli su postsezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: