NBA – Bogdanović i Teodosić među 10 najboljih novajlija

Bogdano Bogdanović i Miloš Teodosić nalaze se među najboljih deset novajlija u NBA ligi, prenosi zvaničan sajt ovog takmičenja.

Izvor: PT

Petak, 09.02.2018.

17:10

NBA – Bogdanović i Teodosić među 10 najboljih novajlija
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Ovogodišnja "ruki klasa" jedna je od najboljih u poslednjih nekoliko godina, pa plasman među najboljih deset još više znači.

Donovan Mičel, Ben Simons, Denis Smit, Kajl Kuzma i Lauri Markanen samo su neki od rukija koji igraju sjajno na početku karijere.

Na listi deset najboljih novajlija u ligi Miloš Teodosić zauzima sedmo mesto, odnosno Bogdan Bogdanović šesto.

Prvih pet izgleda nedodoriljivo pošto su tu Donovan Mičel (1), Denis Smit junior (2), Ben Simons (3), Lauri Markanen (4) i Džejson Tejtum (5).

Prvih deset još kompletiraju Tajron Valas (10), Dilion Bruks (9) i Kajl Kuzma (8).

Bogdanović je do sada odigrao 50 utakmica i ostvaruje učinak od 11,2 poena, 3,1 asistenciju i 2,7 skokova. Sa druge strane, Teodosić beleži 9,3 poena, 5,3 asistencije i 3,2 skokova.

Ovo su podaci od poslednjeg "ruki" pregleda koji je bio 20.1. ove godine. Krajem februara se očekuje novi pregled novajlija u ligi i videćemo gde stoje Bogdanović i Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: