Ivanović: Zvezda izgleda kao ozbiljna ekipa, mali Radonja...

Branislav Ivanović rekao je srpski medijima da Crvene zvezde izgleda veoma dobro na terenu i da klub iz Beograda može da igra sa moskovskim CSKA.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2018.

17:47

Ivanović: Zvezda izgleda kao ozbiljna ekipa, mali Radonja...
B92/MLJ

Ivanović, fudbaler Zenita, ovo je istakao posle pobede njegovog kluba nad Crvenom zvezdom na pripremama u Antaliji.

"Najvažnije da su i jedna i druga ekipa odigrale na visokom nivou", rekao je kratko Ivanović, a potom i nastavio:

"Mislim da je prvo poluvrem bilo merilo, kasnije je opao intenzitet što je normalno. Umor je stigao, Zvezda mi izgleda mi dobro, kao ozbiljan ekipa. Vidi se da igra na kontranapad, mislim da ima šanse i pokazala je da tvrdom igrom može da dođe do rezultata".

Crvenu zvezdu u utorak očekuje duel šesnaestini finala Lige Evrope, kada se od 18.00 sastaje sa CSKA iz Moksve.

"CSKA igra sa tri štoperam, što je malo drugačije u odnosu na ovaj meč. Jako su dobri, poznajem ekipu... Nisu bili ubojiti jer im je nedostajao napadač, sada su ga doveli i videćemo kako će sve funckionisati. Ozbiljna su ekipa i biće Zvezdi jako teško", kazao je Ivanović.

Ivanović ističe da crveno-beli mogu da igraju sa klubom iz Moskve.

"Zvezda može da igra sa CSKA, može da igra na kontranapade. Moraju da budu ageresivniji nego na ovom meču, naročitu u zadnjoj trećini, mora de se pokaže više htenja. Dve utakmice su dug period...".

Kapiten reprezentacije Srbije prokomentarisao je i igrače Zvezde.

"Sviđa mi se kako igra u veznom redu Nenad Krstičić, sviđa mi se mali Radonja na momente, mislim da može još mnogo mnogo više. Treba da pokaže to. Nisam video Boaćija, ali onako kako bih ja ocenio igru, najviše mi zapada za oči dobra organizacija i dobra čvrsta odbrana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: