Sparta kupuje "pola" Zvezde – posle Kange i Ristić u Pragu!

U Pragu prave crveno-belu koloniju. Dan je počeo izostankom Gelora Kange sa meča Zvezde sa Amkarom, Gabonac je otišao u Prag, a u Pragu je i Mihailo Ristić.

Izvor: MLJ

Sreda, 31.01.2018.

19:05

Sparta kupuje
StarSport

Ono što je B92 načuo danas u Antaliji ispostavilo se kao tačno. Nekadašnji igrač Crvene zvezde Mihailo Ristić pojačaće prašku Spartu, potvrdio je klub.

Vezista je istovremeno na pregledima kada i dosadašnji kreator igre srpskog vicešampiona, a i Kanga i Ristić se pridružuju trećem "eks" prvotimcu Zvezde - Srđanu Plavšiću.

Plavšić je u međuvremenu prekomandovan u mlađe kategorije Sparte. Tim iz Praga je posle prošlogodišnje epizode u kvalifikacijama za Ligu Evrope rešio da se dodatno pojača iz redova ekipe koja ih je u julskom dvomeču izbacila sa ukupnih 3:0.

Ristić je pre Sparte bio u Krasnodaru i upravo protiv Zvezde je postigao nepriznat gol u Rusiji. Sada će se ponovo upariti sa Kangom sa kojim je već igrao u crveno-belom dresu, ali i sa Plavšićem koji je put Praga otišao prošlog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: